De Guppen (U6 – geboortejaren 2013 & 2014) zijn de allerjongste rugbyers op het veld. Op een zeer speelse manier maken deze 4 & 5-jarige kinderen kennis met de rugbysport. Ze ontwikkelen spelenderwijs de basisvaardigheden om goed en verantwoord rugby te kunnen spelen.

Spelers | Trainers | teammanagers

Wouter van Munster

Hoofdtrainer

Alexander de Haan

Ebén Joubert

Gert-Jan Maat

HRC Joran Rouppe van de Voort

Kees Veldhuizen

Maarten Kok

Rein Jan Zanen

Tobias Wolfgram

Vincent Balk

HRC Ward Italianer

HRC Antoinette de Haan - Meys

Teammanager

stuur mail
HRC Lucia Keer - Sahin

Teammanager

stuur mail

Team informatie

De Guppen spelen nog geen wekelijkse wedstrijdjes tegen andere verenigingen. Op de zaterdagochtend wordt lekker een uurtje getraind en spelen ze soms een onderling wedstrijdje aan het einde van de training.

Iedere training starten ze met het spelenderwijs doornemen van de rugby-‘regels’ en de warming-up. In verschillende veldjes spelen de Guppen met ballen en tags, trainen behendigheid en maken vooral veel plezier. Ze sluiten de training altijd af met de Guppen-yell op het veld, samen met de trainers en ouders ruimen ze alle trainingsspullen op en drinken samen ‘Guppenbier’ in het clubhuis.

Guppendag
Jaarlijks organiseert HRC in mei/juni de ‘Guppendag’. Een ochtend vol met rugbyoefeningen en zelfs wedstrijdjes samen met andere verenigingen uit heel Nederland. Dit initiatief is inmiddels door meerdere verenigingen overgenomen, zodat we gedurende het jaar ook bij enkele van deze clubs langs zullen gaan.

Overige activiteiten
Gedurende het seizoen organiseren we geregeld extra activiteiten voor kinderen en natuurlijk de ouders zoals de Pieten Pannenkoekentraining, de Mama-Guppentraining en de Papa-Guppentraining.

Zonder vrijwilligers geen vereniging! Is jouw kind lid van HRC, dan help je als ouder vanzelfsprekend mee om al onze activiteiten mogelijk te maken!

zaterdagochtend
Tijdens de training draaien altijd twee Guppen-ouders samen bardienst van 08.15 tot 09.15 uur. In de praktijk komt dit neer op ongeveer 2 keer per seizoen.

Iedereen, jongens en meisjes, kan lid worden van HRC
Geïnteresseerden kunnen kennismaken met rugby alvorens te beslissen of rugby ook jouw sport wordt! Eerst moet je jouw kind als adspirant-lid hebben aangemeld via de website van HRC. Na uitnodiging van de teammanager kan je op de zaterdagen 1/9, 8/9 en 15/9 komen meetrainen. Je kunt maximaal drie van deze trainingen meedoen, daarna beslis je of je je inschrijft voor dit seizoen.

De jeugdteams zijn dit jaar erg groot en daarom zullen er categorien zijn die na september geen instroommoment meer hebben dit seizoen. Als er nog wel ruimte is, dan zal er in januari weer gelegenheid zijn in te stromen. Informatie daarover zal gepubliceerd worden op de website.

Let op: je kind kan niet komen proeftrainen voordat hij of zij online is aangemeld en er contact is geweest met de teammanager!

Kom eens langs tijdens een training
Vanzelfsprekend kan je ook spontaan langskomen op een zaterdagochtend om te zien hoe het er aan toe gaat tijdens een training en stel je vragen aan een van de trainers en of de teammanager. Om vooraf teleurstelling te voorkomen, je kan als je spontaan langskomt niet meetrainen! En besef dat je pas weer in september 2019 kan instromen. Of als er nog ruimte is, in januari 2019

Vragen?
Neem dan contact op met de teammanager, of meld jouw kind hieronder aan als adspirant lid zodat hij of zij tijdens een kennismakingsperiode kan meedoen aan een aantal proeftrainingen.

Ik wil mij als adspirant-lid aanmelden