De Guppen (U6 – geboortejaren 2015 & 2016) zijn de allerjongste rugbyers op het veld. Op een zeer speelse manier maken deze 4 & 5-jarige kinderen kennis met de rugbysport. Ze ontwikkelen spelenderwijs de basisvaardigheden om goed en verantwoord rugby te kunnen spelen.

Momenteel werken we met een wachtlijst voor de inschrijving van het nieuwe seizoen ’20-’21.

Spelers | Trainers | teammanagers

Derk Roes

Hoofdtrainer

Arend Jan Meijer

Trainer

Daan Wolff

Trainer

Ebén Joubert

Trainer

Edwin van Doorn

Trainer

Haagsche Rugby Club Egbert Bronsema

Trainer

Jan Jaap van Kampen

Trainer

Maarten Pas

Trainer

HRC Michiel Bakker

Trainer

Haagsche Rugby Club Paul Schrier

Trainer

Robert Mackay

Trainer

Haagsche Rugby Club Roderick Vermaak
Wouter Snoeijers

Trainer

Wouter van Munster

Trainer

Wouter van Munster

Teammanager

stuur mail

Team informatie

De Guppen spelen nog geen wekelijkse wedstrijdjes tegen andere verenigingen. Op de zaterdagochtend wordt lekker een uurtje getraind en spelen ze soms een onderling wedstrijdje aan het einde van de training.

Iedere training starten ze met het spelenderwijs doornemen van de rugby-‘regels’ en de warming-up. In verschillende veldjes spelen de Guppen met ballen en tags, trainen behendigheid en maken vooral veel plezier. Ze sluiten de training altijd af met de Guppen-yell op het veld, samen met de trainers en ouders ruimen ze alle trainingsspullen op en drinken samen ‘Guppenbier’ in het clubhuis.

Guppendag
Jaarlijks organiseert HRC in mei/juni de ‘Guppendag’. Een ochtend vol met rugbyoefeningen en zelfs wedstrijdjes samen met andere verenigingen uit heel Nederland. Dit initiatief is inmiddels door meerdere verenigingen overgenomen, zodat we gedurende het jaar ook bij enkele van deze clubs langs zullen gaan.

Overige activiteiten
Gedurende het seizoen organiseren we geregeld extra activiteiten voor kinderen en natuurlijk de ouders zoals de Pieten Pannenkoekentraining, de Mama-Guppentraining en de Papa-Guppentraining.

Zonder vrijwilligers geen vereniging! Is jouw kind lid van HRC, dan help je als ouder vanzelfsprekend mee om al onze activiteiten mogelijk te maken!

 

NB! Update juni 2020: We hebben plek voor maximaal 80 guppen!  Als u uw kind aanmeld via onderstaand webformulier dan wordt u op de wachtlijst geplaatst.  We nemen contact met u op als er nieuwe proeftrainingen worden verzorgd.  Instroom vindt plaats op basis van inschrijfdatum.

Iedereen, jongens en meisjes, kan lid worden van HRC
Geïnteresseerden kunnen kennismaken met rugby alvorens te beslissen of rugby ook jouw sport wordt! Eerst moet je jouw kind als adspirant-lid hebben aangemeld via de website van HRC. Als er plek is kan je na uitnodiging van de teammanager in september 2020 op 3 zaterdagen komen meetrainen. Je kunt maximaal drie van deze trainingen meedoen, daarna beslis je of je je inschrijft voor dit seizoen.

De jeugdteams zijn dit jaar erg groot en daarom zullen er categorieën zijn die na september geen instroommoment meer hebben dit seizoen. Als er nog wel ruimte is, dan zal er in januari weer gelegenheid zijn in te stromen. Informatie daarover zal gepubliceerd worden op de website.

Let op: je kind kan niet komen proeftrainen voordat hij of zij online is aangemeld en er contact is geweest met de teammanager!

Kom eens langs tijdens een training
Vanzelfsprekend kan je ook spontaan langskomen op een zaterdagochtend om te zien hoe het er aan toe gaat tijdens een training en stel je vragen aan een van de trainers en of de teammanager. Om vooraf teleurstelling te voorkomen, je kan als je spontaan langskomt niet meetrainen! En besef dat je pas als er plek is in september 2020 kan instromen.

Vragen?
Neem dan contact op met de teammanager, of meld jouw kind hieronder aan als adspirant lid zodat hij of zij tijdens een kennismakingsperiode kan meedoen aan een aantal proeftrainingen.

Ik wil mij als adspirant-lid aanmelden

 
 
© 2020 Haagsche Rugby Club