Je wilt hier je fiets parkeren, mag dat?

Ken je die vragen nog van je theorie examen voor je rijbewijs? We frissen graag je geheugen even op, maar dan met een drietal vragen die specifiek over HRC gaan.

Mag ik hier mijn auto parkeren?

Nee, je mag hier niet je auto parkeren. Ook niet voor ‘eventjes’. Deze plekken zijn bedoeld voor onze minder valide leden en bezoekers.

Mag ik de kortste weg nemen naar veld 2 of 3?

Nee, je mag niet op de velden lopen. Dus ook niet over het kunstgras! Vanaf het clubhuis en of parkeerterrein naar veld 2 en 3 loop je dus buiten de boarding!

En vanzelfsprekend kijk je de wedstrijd van achter de boarding. Alléén coaches mogen op het veld komen. Spreek ouders van bezoekende clubs hier gerust op aan. Zo houden we onze velden, zeker met dit natte weer, goed!

En dan nu de vraag, mag ik hier mijn fiets parkeren?

Nee, hier mag je niet je fiets, bakfiets of scooter parkeren. Achter ons clubhuis is een geweldige ruimte met rekjes waar netjes alle fietsen geparkeerd kunnen worden.

Mocht je dit niet weten te vinden? Er hangen vele bordjes die je behulpzaam zijn en de weg wijzen.