It’s a wrap

-   Junioren
wedstrijdverslagen HRC Junioren 14/4

Op papier was er voor team 1 nog hoop; als URC het niet zou halen tegen The Dukes zou HRC de finale spelen. Maar meer dan een heel klein miezerig sprankje was het niet. HRC had vorige week immers zelf met gemak van The Dukes gewonnen en toen al meegekregen dat het Dukes tegen URC een aantal spelers zouden moeten missen. Dat kleine flintertje hoop zat echter wel in de koppen. Het resultaat was dat er makkelijk werd gewonnen van DIOK, maar dat het team het zich wat moeilijker maakte dan nodig. Dat en het feit dat URC geen moeite had met Dukes leverde ondanks de klinkende overwinning (52-5) en de mooie 2e plek (voor de eindstand klink je HIER)  toch een wat katerig gevoel op.

Team 2 ontving het clusterteam REL/Tovaal. Een directe concurrent, waar vorige keer nipt van was verloren. Met uitzicht op plek 3 (the best of the rest; achter Voorburg en Cluster Noord) ging het team er fel in. Er werd zonder schroom (maar wat rommelig) gebald. Team 2 draait inmiddels heel aardig en had ditmaal geen moeite met REL/Tovaal. De eindstand was 39-12 en de derde plek was binnen (voor de eindstand klik je HIER).

Over all: prima gepresteerd! Beide teams zijn gegroeid en hebben zich tot aan het einde verbeterd. Idealiter had de competitie nog een paar potjes langer gelopen, want er zit ongetwijfeld nog meer in. Dat geeft hoop voor volgend jaar, voor het Tom Morris Toernooi en het Engelse team dat we nog op bezoek krijgen.