Interne competitie afgerond

  -   Colts

Afgelopen Zaterdag is de laatste wedstrijd van het onderlinge toernooi afgerond. Alle teams hebben 4x gespeeld maar alle spelers een veelvoud. 

Voor degene die het niet helemaal gevolg hebben: de afgelopen weken speelden de Colts 1&2 gemengd met Junioren 1 een onderlinge competitie. Iets wat voor HRC met een grote jeugdafdeling gelukkig mogelijk is. Dat kunnen niet veel verenigingen in het land ons na doen.

Na elke week een strijd om de beschikbaarheid van onze pubers duidelijk te krijgen, worstelen met de opstelling voor gelijkwaardige teams, te veel last minute afzeggingen, livestreams voor het thuisfront, fans wegsturen tot buiten het terrein en de nodige coldpacks, kunnen we alleen maar concluderen dat het een succes is geweest.

Was de aanloop week na week moeilijk, na de wedstrijd was dat allemaal vergeten en was iedereen weer helemaal happy dat er weer gespeeld was. Zelfs de scheids greep de kans aan om weer fit te worden.

Dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt. Ronald voor het puzzelen op de opstelling en het coachen, Ian en Darren voor het coachen, Christa voor het wassen van een megatas van vieze shirts en de wisselende videocrew.

En natuurlijk Frank….

Volgend plan is een wedstrijd Colts 2 samen met de Junioren en daarna Colts 1 tegen de jonge senioren. 

Namens de teammanagers Anja & Peter

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement