Internationale EB Awareness week

Iedere rugbyer heeft wel een keer blaren gehad. Je hebt nieuwe schoenen of je ligt open na een tackle op een droog kunstgrasveld, maar stel je voor dat alles wat je doet blaren veroorzaakt…. Dat is wat patiënten met Epidermolysis Bullosa (EB) meemaken, iedere dag, ieder moment.

De laatste week van oktober staat bij Stichting Vlinderkind in het teken van het vergroten van de bekendheid van de ziekte Epidermolysis Bullosa (EB). Stichting Vlinderkind en HRC zijn via Jack van Zijp zijn al jaren partners. Vanzelfsprekend helpen we mee om juist deze week nog extra aandacht te vragen voor EB en de Stichting Vlinkderkind.

Via deze link kun je meer lezen over EB, maar om goed onderzoek te blijven doen is er natuurlijk ook geld nodig.

Doneer via deze link direct aan Stichting Vlinderkind.