Interesse?

  -   Nieuws
Invictus banner
Je kan je aanmelden als vrijwilliger bij de Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag en op verzoek van de organisatie die de vrijwilligers werft voor dit evenement attenderen we jullie graag op het volgende.

Voor wie het nog niet wist: de Invictus Games zijn een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. Met de Invictus Games wordt de kracht van sport benut om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor diegene die hun land dienen of gediend hebben.

Tijdens de vijfde – Haagse – editie van de Invictus Games zullen 500 deelnemers vanuit 20 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

Maar zonder vrijwilligers geen evenement! Voor de realisatie en het goede verloop de Invictus Games is de hulp van maar liefst 1000 vrijwilligers nodig. Samen met een hecht organisatie team realiseren deze vrijwilligers een onvergetelijke week voor de deelnemers en de ‘friends & famliy’ die met hun meereizen.

Het vrijwilligersmanagement wordt georganiseerd door Event Makers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Het is nog mogelijk je aan te melden als vrijwilliger.

Dus ben je 18 jaar of ouder, minimaal 5 shifts beschikbaar tussen 16 en 22 april 2022, beheers je elk geval de Nederlandse óf de Engelse taal, zit er nog een taak tussen die jou past en wil jij op jouw manier een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement? Wees er dan snel bij (er is veel interesse en bepaalde categorieen zitten al vol) zodat je een goede kans maakt op een plek binnen het team van vrijwilligers.

Om je aan te melden ga je naar de www.eventmakers.nl, daar vind je overigens ook meer informatie over het evenement.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement