Inschrijven BSO op HRC

-   Benjamins
Bloom Sport BSO:  Outdoor - Sports - Nature - Bilingual - Fun - Making friends - Health - Talent
GTBM jeugdleden hebben voorrang en krijgen korting!
Vanaf 1 juni gaat Bloom Sport BSO open in het nieuwe clubgebouw van HRC.
Bloom BSO gaat een vernieuwend tweetalig programma aanbieden met de focus op buiten spelen, sport, spel, gezond eten, talent ontwikkeling, vrienden maken en heel veel plezier beleven, voor sportieve en enthousiaste kinderen van 4-12 jaar.
Kinderen die lid zijn van HRC krijgen de eerste mogelijkheid op inschrijving, betalen geen inschrijfgeld en krijgen 5% korting op het uurtarief (€8,75 p/uur). Kijk op de website voor meer informatie

Vanaf 1 juni 2019 worden kinderen opgehaald van Wolters, Montessori en HSV en vanaf het nieuwe schooljaar (aug/sep 2019) gaan we kinderen ophalen van de Paschalis, OBS Benoordenhout en Oranje Nassau. Samenwerkingen met overige scholen worden in het najaar van 2019 verder bekeken.

Na 16 maart 2019 wordt de inschrijving ook geopend voor kinderen van buiten HRC.

Heeft u interesse en/of vragen, we horen graag van u!
Telefoon: 070-8200542 of via email