Inmiddels al 43% contributie betaald!

-   Benjamins
Facturen Contributie 2018/2019 vervallen as vrijdag 30 november as.

In de derde week van oktober zijn de contributie facturen voor seizoen 2018/2019 per mail verstuurd. Als u lid of donateur van onze vereniging bent, dient u dus een factuur te hebben ontvangen per e-mail. Mocht dit niet het geval zijn, kijk in e-rugby voor het te betalen bedrag of stuur een mail aan de penningmeester.

Via dit mail adres kunt u ook een afspraak maken om uw ooievaarspas te scannen indien van toepassing. Ook kunt u verzoeken om een tikkie als het gewoon overmaken te veel moeite met zich meebrengt voor u.

Graag uw medewerking om deze factuur uiterlijk 30 november 2018 te betalen dan wel in delen zoals beschreven in de mail.

Als u dit niet doet, loopt u het risico gebeld te gaan worden door een gewaardeerd erelid de komende weken.

Status betalingen contributie per 26 november
Er is inmiddels 43% van het openstaande bedrag betaald.