Inloopspreekuur B&B

  -   Nieuws
Het inloopspreekuur van B&B verhuist van de maandag naar de donderdag (en op woensdag blijft het gehandhaafd)

Beste leden,

Al een aantal jaar bieden wij vanuit B&B-Healthcare met passie en expertise, meerdere malen per week een inloopspreekuur op HRC aan. Tot 13 november 2023 deden wij dit op de maandag en de woensdag. Natuurlijk zetten wij deze inloopspreekuren graag voort maar er komt wel een verandering in het rooster.

Het inloopspreekuur van de maandag wordt vanaf 13-11-2023 verplaatst naar de donderdag. Hiermee hopen wij beter aan te sluiten bij de trainingen van de HRC-jeugd en de Senioren. Onhoudt dus:

Voor de volledigheid, het principe van het inloopspreekuur is: gewoon naar binnen lopen en vragen naar de fysiotherapeut. In onze twee inloopspreekuren wordt u gratis te woord gestaan. Mocht er verdere therapie nodig zijn dan wordt dit in de regel vergoed via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Kinderen onder de 18 jaar hebben daarbij 18 behandelingen per jaar uit de basisverzekering.

Mocht u een afspraak in willen plannen omdat er een acuut geval is, dan kunt u op de volgende manier een afspraak inplannen:

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, kom dan vooral een keer langs!

Met sportieve groet,
Het B & B Healthcare team

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement