Inhaalrace

-   Colts
Wedstrijdverslag HRC Cols 1/2/2020

Zowel het 2e Colts team van Breda als dat van HRC is wat krap bemenst. Reden voor Breda de pot van 18/1 af te zeggen. En hoewel er in zo’n geval in principe niet wordt ingehaald, gingen ze op aandringen van onze wedstrijdcommissaris in Amsterdam toch door de knieën en kwamen de Colts van de Bredase RC deze zaterdag alsnog naar Den Haag om een lekker potje te ballen.

Colts 2 is inmiddels op elkaar ingespeeld, het liep dus lekker en daarbij was dit een goede gelegenheid om hier en daar nog wat bij te schaven.

Uiteindelijk werd het 67-10. Een mooie uitslag die onze Colts (met een pot minder gespeeld) naar plek 3 van de Shield poule A brengt. Volgende week komt het cluster Tovaal/Oemoemenoe op bezoek. Dat team staat strak boven aan. Dus alle hens aan dek, verloven ingetrokken, tanden op elkaar en er tegen aan!