Indische avond

  -   Nieuws
rijsttafel
Wie boekt die laatste tafels?!

Eerder berrichtte we al over de zeer geslaagde – naar meer smakende – mosselavond van onze Haagsche Meesters en dat er dus meteen enthausiast, een volgend event op touw werd gezet! De (te) lang achterwegen gebleven Indische avond onder bezielende leiding van Peter de Bruyn (alias “de Beul van Bali”) is weer nieuw leven in geblazen. Daar wil je bij zijn en het goede nieuws is dat er nog een paar plaatsen vrij zijn.

Op zaterdag 8 april 2023 is een ieder – dat wil zeggen volwassen, ook niet Oude Meester en ook partners – meer dan welkom voor een borrel, een smakelijk Indisch buffet, een quiz, een Indische verassing en (het kan niet op) aansluitend een 70-80s dance party!

Inschrijving gaat per tafel/groep van 8 personen (inclusief tafelhoofd) via de volgende link: https://www.haagschemeesters.com/evenement.

En het is deze week dus nog mogelijk om de laatse plaatsten/tafels in de wacht te slepen. Wacht niet langer en neem meteen actie, want er is plaats voor maximaal 120 personen/15 tafels en het is nu dus echt wie het eerst komt die het eerst maalt.

De kosten bedragen overigens 35 euro pp en daarbij komt een deel van de opbrengst ten goede aan een duurzaam doel in Indonesië.

O ja, tafelhoofden graag even opletten en bij inschrijving duidelijk de namen van de andere tafelgenoten/de rest van het team door te geven.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement