Ter nagedachtenis van Renée

  -   Dames
Het wedstrijdverslag van HRC Xtreme van deze zondag is anders dan anders: stay strong ladies!

Na een fantastische teamdag, bereikte ons vandaag 1 jaar geleden het trieste nieuws dat onze lieve teamgenoot Renée op tragische wijze om het leven werd gebracht.

Renée was sinds oktober 2019 een enthousiast onderdeel van HRC Xtreme. Renée had veel potentie. Altijd fit, sterk, ontzettend snel en een onuitputtelijke bron van energie. Op nummer 14 kwam ze dan ook volledig tot haar recht. Onze energieke winger, zo zullen wij haar altijd blijven herinneren.

Gisteren – zondag 22 mei – speelden we uit tegen de Lady Bears in Groningen. Voor aanvang van de wedstrijd hielden we 1 minuut stilte en wij speelden deze wedstrijd met een rouwband om. Het was een beladen wedstrijd voor het team, maar we speelden voor Renée en hebben dan ook met 72-15 van de Lady Bears gewonnen. (Het volledige wedstrijdverslag lees je hier)

Vandaag 23 mei zullen wij als team bij elkaar komen en Renée herdenken om wie ze was: enthousiast en energiek. Renée was en blijft voor altijd onze nummer 14.

Op het moment van schrijven loopt de rechtszaak tegen de verdachte overigens nog. Op 31 mei 2022 wordt de uitspraak verwacht. Wat die uitspraak ook is, het verlies van Renée is onomkeerbaar.

Renée: veel te vroeg, maar voor altijd in ons hart🦋.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement