In Memoriam: Robbert van der Ven

  -   Nieuws

Beste rugbyvrienden en vriendinnen,

Met veel verdriet delen we met u het overlijden van Robbert van de Ven. Robbert was al enige tijd ziek.

Vorig jaar is Robbert tijdens de Interland tegen Polen door Rugby Nederland in het zonnetje gezet om hem te bedanken voor al zijn inzet voor Rugby Nederland en het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam. In de 60-er en begin 70-er jaren speelde Robbert in ons eerste team. In 1963 behaalde hij zelfs zijn eerste cap als HRC’er. Ook heeft Robbert gespeeld voor Stade Français, LSRG en ASCRUM. Robbert is tevens voorzitter van HRC geweest. Kortom, een op-en-top HRC’er! In juli 2020 ontving Robbert tijdens de ALV de hoogst haalbare onderscheiding binnen HRC, die van Erelid van onze mooie club die hij zo lang heeft ondersteund.

We zullen Robbert missen, onze gedachten gaan uit naar familie en vrienden en wij wensen iedereen sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Afscheid van Robbert vindt vrijdag 12 maart as vanwege Corona-maatregelen in besloten kring plaats.

Om alle HRC’ers toch in de gelegenheid te brengen om Robbert een laatste groet te brengen, is met de familie afgesproken dat wij na de afscheidsceremonie in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar een erehaag zullen vormen. We nodigen u uit om daar aan deel te nemen. Verzamelen om 15.00 uur Landgoed de Wittenburg 1 te Wassenaar. Robbert zal rond 15.15 uur met familie vertrekken vanuit Kasteel de Wittenbrug.

Met ovale groet,

Namens de Haagsche Rugby Club
Pieter Hoog, voorzitter

Het afscheid is te volgen via onderstaande link

We invite you to follow the services with the following link

https://vimeo.com/521324217/8e63b06b27
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement