In Memoriam: Loek Zandvliet

Beste rugbyvrienden en vriendinnen,

Deze week kregen wij het verschrikkelijke bericht dat Loek Zandvliet tijdens zijn vakantie op Ibiza is overleden.

Loek is al ruim 25 jaar hoofdsponsor van onze club en heeft enorm veel voor HRC betekend. Zijn overlijden komt voor eenieder als een grote klap en zal een grote leegte achterlaten.

Natuurlijk zullen we op gepaste wijze stilstaan bij het overlijden van Loek Zandvliet. Indien de Haagsche Rugby Dagen door kunnen gaan, lijkt dat een passende gelegenheid daarvoor en anders zullen we een ander moment vinden.

Voor nu wensen wij Yvette, de kinderen, alle overige nabestaanden, vrienden en kennissen van Loek alle kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

Namens het Bestuur,
Pieter Hoog