in Memoriam- Jurriaan van der Meijden

  -   Nieuws
un memoriam Jurriaan
Jurriaan zal voorafgaande aan de wedstrijd van ons eerste a.s. zaterdag herdacht worden

Eerder deze week bereikte ons het droevige bericht dat Jurriaan van der Meijden is overleden. Namens alle leden en vrienden van HRC, wenst het bestuur de familie en vrienden van Jur veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Jur rugbyde bij HRC in de jeugd en heeft tijdens een wedstrijd door een ongeluk een dwarslaesie opgelopen, waardoor hij in een rolstoel belandde. Zijn teammaten en vrienden op HRC hebben hem in deze moeilijke periode bijgestaan en hebben Jur zien ontwikkelen tot een prachtig mens. Jur zag het glas altijd halfvol, bleef altijd positief, enthousiast en ontplooide zich tot een unieke persoonlijkheid.

De afgelopen jaren kwam Jur, altijd vergezeld door zijn trouwe hond Frits, kijken naar wedstrijden op HRC en hebben we menig mooi etentje inclusief een lekker glas wijn met hem mogen nuttigen. Vaak was het zo gezellig dat we erna de bus lieten staan en we Jur wandelend naar huis brachten, terwijl we lachend herinneringen ophaalden.

Zaterdag, voor de wedstrijd tegen Dukes om 16.00 uur, houden we op HRC een minuut stilte met zijn oude teammaten en vrienden ter nagedachtenis van Jur.

Jur, je zit voor altijd in ons hart. We gaan je missen vriend.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement