In memoriam: Jos de Goey

Vrijdag 21 februari is ons oud-lid Jos de Goey (56) geheel onverwacht overleden.

De rugbysport was de grote passie van Jos. Als speler verdedigde hij de kleuren van HRC. Ook heeft hij zitting gehad in ons bestuur. Daarnaast was hij in die periode bestuurslid bij Rugby Nederland (toen nog NRB geheten) met de portefeuille PR & sponsoring.

In onze gedachten zijn wij bij zijn vrouw Anouschka en zijn kinderen Charlotte en Torsten.

De crematie van Jos zal op zaterdag 29 februari om 16:00 uur plaatsvinden in Crematorium Ockenburgh in Den Haag.