In Memoriam: Edwin van de Graaf

  -   Mini's
Onze Mini’s trainer Edwin is niet meer onder ons

Beste rugbyvrienden en vriendinnen,

Met veel verdriet delen we met jullie het overlijden van Edwin van de Graaf. Edwin was trainer/coach bij onze Mini’s. (Die op eigen wijze bezig zijn met het afscheid van Ed)

Zes jaar geleden kwam Edwin naar HRC om zijn neefje Nigel (“Bulldozertje”) te zien rugbyen. Al snel pakte Edwin de bal op en ging helpen met het geven van trainingen en coachen bij wedstrijdjes. Edwin werd zo door het spelletje gegrepen, dat hij zelfs nog op gevorderde leeftijd zijn opwachting in ons Derde team heeft mogen maken.

Ik herinner me zijn enorme enthousiasme en verbondenheid met de kinderen en het rugbyen. Om maar niet te spreken over zijn altijd aanwezige stem. Wat een power en levensvreugd kwam daar uit! Niet voor niets dat de kids letterlijk aan hem hingen. 

Trainer Andrew Koppert poste deze week een prachtig stukje over Edwin op FB, met helaas ook het verdrietige bericht dat hij er snel niet meer zou zijn. Deze strijd was niet meer te winnen.

Het bestuur wenst namens alle leden en vrienden van HRC, de familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Edwin, je hebt HRC in je hart opgenomen, HRC heeft er een legacy bij. Rust zacht, Edwin!

Namens de familie verwijs ik tot slot naar onderstaande link met meer informatie over de uitvaart van Edwin.

Met Ovale groet,

Namens het Bestuur van de Haagsche Rugby Club

Pieter Hoog

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement