In ere hersteld

  -   Nieuws
team indische avond
De Indische avond traditie is op zaterdag 8/4 met groot succes en in ere hersteld

Na weken van voorbereiding, werd afgelopen zaterdagavond 8 april de Indische avond gehouden. Het was het herstel van een traditie, want in het verleden werd op HRC jaarlijks zo’n avond georganiseerd. Er was door een groep vrijwilligers, onder leiding van clubicoon Peter de Bruijn, authentiek Indonesisch gekookt.

Peter de Bruijn, alias de Beul van Bali, was in de zestiger en zeventiger jaren een belangrijke speler in de successen van ons eerste team en later een trainer van faam voor HRC, verschillende studententeams, het Nederlandse Studenten Team en het Nederlands Sevens team. Menig kampioenschappen werden onder zijn begeleiding gevierd.

Er was zaterdag een grote opkomst met 10 volle tafels (80 personen) en een sfeer van verbinding met mooie gesprekken. Onder het genot van het heerlijke eten en natuurlijk een drankje, traden drie Indische dames op met mooie authentieke Indonesische dansen. Na een speech ter ere van Peter, werd er een hilarische Quiz gehouden onder leiding van Irene Flotman. Een mooie geslaagde avond, die in de toekomst zeker weer herhaald gaat worden.

Het had geen succes kunnen zijn zonder de inzet van alle betrokken vrijwilligers. Tomas, Irene, Peter, Dennis, Debbie en Kenneth, Robert, Diederik en onze dames en heren van de bediening bedankt dat jullie deze mooie avond mogelijk maakte!

Met Ovale groet,

Raymond van der Loos                                

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement