IJskoude eindstand?

  -   Nieuws
Scheveningen piers Ice Ice Baby
Voor iedereen die niet zelf om 6 uur (door de week) of wat later (in het weekend) op Scheveningen is....

28 dagen lang doken ze – door de week om 6 uur ’s ochtends en in het weekend om 9 uur – rechts van de pier de Noordzee in voor de tweede en nu al legendarische Ice Ice Baby challenge: onze heldhaftige HRC Northsea Vikings!

Watertemperaturen van tussen de 6-7 graden, striemende regen, golven, stroming, wind, het maakte ze niet uit( ze zetten door met als einddoel 3.000 euro ophalen voor een livestream installatie voor langs onze velden en een openhaard in het clubhuis.

Tijdens die 28 duiken kregen ze bijstand van de dames van Xtreme, de Heren van het 3e, bestuursleden en flink wat andere leden uit alle geledingen van HRC. Met vereende krachten – geinspireerd door onze nimmer verzakende, bikkelende vikings – werd er inmiddels 2.633,32 euro opgehaald.

Dat het target dat onze Northsea Vikings zich zetten, nog niet helemaal is behaald doet ze natuurlijk ernstig tekort. But it ain’t over till the fat lady sings; nog een keer de schouders er onder en een big push voor de tryline voor de livestream installatie en een haard, voor HRC en voor de Northsea Vikings!

Deel dit artikel:    
Duurzaam Clubhuis

Ons clubhuis

Het clubhuis heeft een duurzame karakter. Op het dak liggen 234 zonnepanelen en de warmte binnen wordt geleverd via panelen aan het plafond die stralingswarmte afgeven.

Lees meer
 
 
© 2022 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement