IJskoud de beste

AScrumbokjes voor de jeugd
de srumbokjes voor de jeugd zijn binnen

Ongetwijfeld herinner je je de Ice, Ice Baby Challenge van Jeff, Andrew, Maarten, Martin, Ana en anderen deze winter nog. 28 dagen bikkelden ze ieder ochtend op Scheveningen en daarmee bleek er vier weken later maar liefst € 9.122,29 opgehaald!

De scrumbokjes voor de jeugd waar het om te doen was zijn inmiddels geleverd en onze Director of Rugby Matt gaat een trainingssessie opzetten voor de jeugdtrainers zodat iedereen weet hoe je (veilig) werkt met deze geweldige apparaten.

Jeff, “Vikings”, donateurs – het kan niet genoeg gezegd worden – nogmaals heel veel dank!