Iets met puntjes en een i

-   Colts
wedstrijdverslag Colts 1

Deze zaterdag ging het tweede deel van de jeugd-competitie van start. Voor HRC Colts 1 betekende dat een nieuwe poule (het jonge team was door Rugby Nederland veiligheidshalve eerst in de Plate poule ingedeeld), maar een vertrouwde tegenstander. De bezoekers van ’t Gooi waren immers ook naar de Cup poule gepromoveerd. Vorig jaar waren beide teams zeer aan elkaar gewaagd en de eerdere wedstrijd tegen ’t Gooi werd dan ook wat gemakkelijker gewonnen dan verwacht. Het was deze zaterdag niet anders. HRC kwam lekker uit de startblokken en de eerste try werd binnen no time achter de lijn gedrukt. Hoewel ’t Gooi (dat zeker niet op volle oorlogssterkte aantrad tengevolge van wat blessures) in de eerste helft nog moedig weerstand bood en het spel van HRC nog wat slordig was, stonden onze mannen bij rust toch al vrij comfortabel voor (26-5). Na de rust werd de voorsprong nog wat verder uitgebouwd. Bij vlagen zag het er mooi uit, maar er mogen hier en daar zeker nog wat puntjes op de i…. Eindstand 71-5.