Ice, Ice, Baby (Update)

Wij zijn al weer bijna drie weken onderweg met de Ice, Ice, Baby Challenge en het gaat lekker zo. Er komt een steeds grotere groep mee voor een koude duik en onze challenge wordt nu ook opgepikt door de nationale media! Komende zondag komt een journalist van het AD polshoogte nemen bij de mannen en vrouwen die de ochtendkou trotseren! Zij volgen ook onze voorzitter Pieter die afgelopen zondag, met dochter Senne en zoon Taeke die een duik kwamen nemen!

Pieter en Jeff

Voor komende zondag willen extra goed vertegenwoordigd zijn, dus hierbij dagen wij de selectie en de staf uit om ook mee te gaan!

Kou is een emotie!

Denkt u nou, brr dat is mij te koud, ik doneer wel, dat kan! Onder vermelding van “Ice, Ice, Baby Challenge” kunt u geld overmaken naar het rekeningnummer NL03ABNA0548504660 t.n.v. de Haagsche Rugbyclub voor het einddoel, scrumbokjes voor de jeugd!