Ice, Ice, Baby eindrapport!

28 dagen lang hebben Jeff, Andrew, Maarten, Martin, Ana en anderen als harde kern gediend voor de Ice, Ice, Baby Challenge. Bikkels en helden zijn woorden die gelijk te binnen schieten. Ook op dagen dat de sneeuw horizontaal kwam aanvliegen en de gevoelstemperatuur ver onder nul was gedaald bleven zij elke dag een hele frisse duik nemen.

Na de duik

Afgelopen zondag was er een grote groep die een duik kwam nemen, oudgedienden van HRC, jeugdtrainers, bestuursleden en de aanhang die morele steun kwam leveren en wellicht een oliebol kwamen mee-eten.

Zoals iedereen nu wel weet, de Challenge was er niet om alleen het uithoudingsvermogen van deelnemers te testen, nee er moest ook geld ingezameld voor scrumbokjes voor de jeugd. Waar vier weken Jeff nog voorzichtig betreffende het financiële succes, bleek vier weken later dat er maar liefst €9122,29 is opgehaald! Een fantastisch bedrag waar zeker goede scrumbokjes van gekocht kunnen worden.

Jeff, namens de club en natuurlijk de jeugd willen wij als HRC van harte bedanken voor deze toffe actie, die wellicht als een grapje was begonnen, maar toch een doorslaand succes is geworden. En namens Jeff en de alle “Vikings” willen wij ook iedereen die heeft gedoneerd ook van harte bedanken!

El Jeffe