Ice, Ice, Baby!

  -   Nieuws

Wellicht al van gehoord of zelfs meegedaan. Uw voorzitter in elk geval al wel en komende week doen we met zo veel mogelijk bestuursleden mee.
Naast de fysieke bijdrage van ietwat zwaarlijvige bestuursleden van middelbare leeftijd (speak for yourself, Hoog!) die het ijzige water trotseren, is het bestuur ook bij elkaar met de pet rond gegaan.
Omdat Jeff en zijn mannen 28 dagen achtereen het water in duiken, draagt ieder bestuurslid elk € 28, dus in totaal € 252, bij aan het goede doel van Jeff: de aanschaf van een scrumbok voor de jeugd!

Bij deze Jeff!!

Voor wie ook nog wil bijdragen, via de diverse app-groepen gaan Tikkie’s rond en anders kunt u uw bijdrage storten op rekening NL03ABNA0548504660 t.n.v. de Haagsche Rugbyclub, onder vermelding van “Ice, Ice, Baby Challenge”.


Meedoen met de Ice, Ice, Baby Challenge kan natuurlijk ook: maandag tot en met zaterdag om 06.00 uur en zondagen om 08.00 uur, rechts naast de Pier. Laatste duik is zondag 14 februari 2021.


Op zondag 7 februari as komt er een verslaggever van het AD voor een leuk bericht in de krant. Dus als je echt wilt shinen…

PS: het bestuur daagt de selecties van de Heren en Dames uit om as zondag met zoveel mogelijk te komen duiken. We zijn benieuwd naar jullie onverschrokkenheid!

Met Ovale groet,

Namens het Bestuur

Pieter Hoog

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement