Hulp gezocht: Haagse Rugby Guppen Dag

-   Guppen
HRC guppendag - zo klein zo dapper

For English, please see below

Op 30 mei is het weer zo ver en zullen de kleinste rugbyers onder het motto ‘fair play & fun’ over de velden van de Haagse Rugby Club krioelen. Dat hoort namelijk bij de Haagse Rugby Guppen Dag waar diverse teams uit de regio in de leeftijd van 4-6 jaar samen de mooiste sport van de wereld gaan spelen.

Da dag zal weer gevuld worden met leuke spelletjes, tag-belt wedstrijden en natuurlijk een prijsuitreiking aan het einde van de dag. Uiteraard wordt er ook aan spijs & drank gedacht.

Zet de datum alvast in je agenda! Dit event wil je niet missen.

Meer informatie over de programmering volgt nog.

(Financieel) helpende handjes gezocht!

Wil je op de dag als helpende hand aan de slag, wedstrijdjes fluiten of wil je (of je bedrijf) de dag eventueel sponsoren?

Neem dan contact op met:
Annetje Sminia
haagserugbyguppendag@gmail.com
06-20436034

ENGLISH

On 30th May, the time has come again, and the smallest rugby players will be swarming across the fields of the Haagse Rugby Club (HRC) under the motto ‘fairplay & fun’. That is an indispensable part of the Haagse Rugby Guppen Dag at the HRC, where various teams from the region between the ages of 4-6 will play the most beautiful sport in the world together.

The day will again be filled with fun games, tag-belt competitions and of course a prize-giving ceremony at the end of the day. Of course, refreshments will be provided as well.

Safe the date in your agenda! You don’t want to miss this event.

More information about the programming will follow in due course.

Volunteers (and funds) needed!

Do you want to lend us a hand during the HRGD or would you (or your business) like to become a sponsor of the event?

Please do not hesitate to contact:
Annetje Sminia
haagserugbyguppendag@gmail.com