Hulp gevraagd!

Help opruimen voorterrein HRC

Het uur U nadert en er moeten nog best veel kleine zaken geregeld worden zodat ons terrein klaar is voor de activiteiten komende zomer. Met name opruimactiviteiten van het voorterrein.

Vanaf 22 juli gaat namelijk de BSO met haar zomerprogramma van start en in de laatste week van de zomervakantie wordt natuurlijk de Haagsche Rugby Dagen opgebouwd. Vandaar deze oproep nu nog weinigen op vakantie zijn.

Kom dus zondag 14 juli om 11 uur naar de club en neem een kruiwagen of steekwagen (indien in bezit) mee. Met een paar uurtjes is alles gebeurd. We hebben jullie hulp echt nodig!

Meld je aan via bouwcommissie@haagscherugbyclub.nl, dan weten we hoeveel mensen gaan komen.

We rekenen op jullie!

De Bouwcommissie.