Hulp gevraagd

  -   Nieuws
Altijd Zweden eens willen verkennen? Dit is je kans!

Hej Hej!

Zoals veel van jullie weten zijn wij in juli verhuisd naar Zweden. In Kälarne/Västanede hebben wij 4.9 ha grond gekocht met eigen bos, woonhuis, gastenverblijf, 2 stallen en een oude smederij. Bijna alles moet nog worden opgeknapt.

Lijkt het je leuk om Zweden te ontdekken en wil je ook je handen uit de mouwen steken, dan ben je van harte welkom. Er is hier altijd wat te doen, houthakken, verven, bouw- en timmerwerk, tuinieren, grasmaaien en heel veel natuur waar je heerlijk kunt vertoeven en met de quad of in de winter met de sneeuwscooter kunt toeren. 

Binnenshuis hebben we zelf al het merendeel gedaan maar aan de buitenkant moet nog het e.e.a. gebeuren, zoals alle gebouwen verven, bouw van een kippenhok en de aanleg van een veranda met hout uit ons eigen bos maar ook van de zomer het hout voor de wintermaanden kloven.

Dit alles op maar een uurtje rijden van de steden Östersund en anderhalf uur van Sundsvall. Dit zijn ook de luchthavens in de buurt waar je via Stockholm op kan vliegen – zie www.sas.nl; Amsterdam-Östersund (zijn de goedkoopste is onze ervaring) of check in het winterseizoen www.bbi-travel.nl; Groningen/Eelde-Åre-Östersund.

Wat vragen wij ….

Tegen kost en inwoning verwachten wij dat je minimaal een week komt helpen zodat we genoeg tijd hebben voor uitleg materialen, omgeving etc. en dat je 4-5 uur per dag voor ons werkt. De overige tijd is vrij te besteden om de omgeving te verkennen. Voorlopig is het max. 4 personen.

Verder is er hier in de omgeving genoeg te doen en te zien, zoals de Hangbron (hangbrug) over de rivier Indalsälven naar de Döda Fallet (de dode waterval) of het enige Thaise paleis buiten Thailand met in de zomer een heerlijk restaurant. Maar ook een kleine skipiste op 5 min en een strandje op 5 min. Een eland of hert spotten is redelijk zeker als je de natuur in gaat rond schemer.

Heb je interesse en/of nog vragen bel, app of mail ons via +46 70 2914619 of melamay@proton.me. Of spreek ons aan op zaterdag 26 november als we naar HRC 1 en onze zoon Ayrton komen kijken.

Vi se oss!

Robert & Manuela

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement