Hulde aan de kiezelscheppers!

De bouw van ons clubhuis is lekker op gang gekomen. Aan beide kopse kanten wordt nu hard gewerkt. Zo is de ingang van het clubhuis nu tijdelijk via het terras.

Maar op het dak werd ook hard gewerkt. En hoe! Dat dak moest namelijk leeg deze week. Het lag namelijk vol met kiezelstenen.

In ruim 6 uur is het noeste werk gedaan, 3 grote containers vol met kiezels en een leeg dak. De aannemer kan, indien de vorst de komende dagen het storten van beton voor de fundering onmogelijk maakt, alvast voorbereidingen treffen om de etage op het clubhuis te gaan bouwen.

Het leegscheppen van het dak werd gedaan door onze eigen leden. 2 colts (Roemer en Maarten), 2 minitrainers (Joris en Jeroen) en bestuurslid facilitair (Floris) hebben samen met Ed en een externe schepper het dak in 1 dag leeg gehaald.

Hulde!