HRD 2021

  -   Nieuws
HRD 2021 Haka

Eindelijk mochten we weer; drie dagen op de club om rugby te spelen, te zien en te beleven….

Het moge duidelijk zijn, als de weergoden ons goed gezind zijn, dan zijn de Haagsche Rugby Dagen een succes. 

En zo bleek het ook dit keer: een prachtige opkomst van toeschouwers op alle dagen, heerlijk eten, veel bekende én nieuwe gezichten, muziek en heel veel rugby. Niet zoveel als dat wij vooraf gehoopt hadden te kunnen bieden, maar wél voor iedereen wat wils. 

Een top collecte opbrengst voor onze sterren, honderden verkochte hamburgers, best wat kannetjes bier en heel veel tries…. Ook waren wij onder de indruk van de wijze waarop door iedereen stilgestaan werd bij diegenen die ons het afgelopen jaar ontvielen. 

Gelet op de korte tijd die wij hadden tussen het loslaten van Corona maatregelen door de overheid en het organiseren van dit weekeinde, mag het een waar succes genoemd worden. 

Toch waren en zijn er ook een heleboel dingen die we voor volgend jaar op onze to do lijst hebben gezet om nóg beter te doen en staan wij open om van iedereen te horen wat zij graag extra of anders zouden zien. Schroom niet daartoe ons een e-mail te sturen met tips en suggesties; de Haagsche Rugby Dagen zijn we immers òòk samen! 

Wij zien nu al uit naar volgend jaar met nog meer rugby voor alle geledingen, nog meer vertier en hopelijk ook iets meer hulp uit onze eigen achterban! 

Namens iedereen die de HRD 2021 mogelijk heeft gemaakt, niet in de laatste plaats onze club manager, tot volgend jaar! 

NB: op de website van Haagse Topsport vind je de wedstrijdverslagen van de in de laatste minuut verloren openingswedstrijd HRC vs Nederlandse Studenten en van de (oefen)wedstrijd HRC vs ‘t Gooi

Foto’s: copyright van en diepe dank aan rugby-shorts.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement