HRC’ers in selectie Nederlands XV

Rugby Nederland

In de door de bondscoach samengestelde trainingsselectie voor de aankomende interlands zijn maar liefst 4 HRC’er opgenomen: Luc Scholler, Rik van Dijk, Duncan Macdonald en Siem Noorman, gefeliciteerd! In de selectie vinden we ook de namen terug van Haagsche bekenden zoals Amir Rademaker en Jasey van Kampen.

U20

Ook in het Nederlands Onder 20 komen we veel HRC’ers tegen, 6 maar liefst! Castor Magis, Lorenzo Groos, Luc Scholler, Maxou Zerdoun, Mike Mbaud en Renger van Eerten, gefeliciteerd met jullie selectie!
En er zijn ook nog eens 5 spelers die nu in het buitenland spelen, maar bij HRC opgegroeid zijn. Mink, Hugo, Tom, Lodi en Robin, ook jullie van harte gefeliciteerd!

Nederlands XV

De selectie van 41 man bereid zich voor op de interlands op 9 maart (KO 13:15) thuis tegen Portugal en 16 maart uit tegen Tsjechië. Zo werd vorige week vrijdagavond geoefend tegen Duitsland, helaas werd nipt verloren met 20-26. Bij rust leidde het Nederlands XV nog met 14-9.

Zeker de wedstrijd tegen Portugal is van groot belang, De winnaar van dit onderlinge treffen zal zo goed als zeker mogen strijden om de promotie naar de Rugby European Championship, het niveau onder de bekende 6 Nations.

Kaarten voor deze wedstrijd kunnen aan de kassa van het stadion van het Nationaal Rugby Centrum te Amsterdam gekocht worden. Koop je online, dan krijg je €2,50 korting.

De wedstrijd wordt overigens ook live uitgezonden op TV via Ziggo Sport.

Actie Canterbury

Om Nederland extra te steunen heeft Canterbury een leuke actie. Zij bieden een oranje classic jersey (jeugd en senioren) aan in combinatie met een ticket naar voor 9 maart. Meer informatie over deze actie tref je hier aan: Senioren & Jeugd