HRC’ers in Nederlands XV U18 trainingsselectie

-   Colts
Rugby Nederland

Wilnus Versteijnen, hoofdcoach van Jong Oranje U18, maakte afgelopen week de trainingsselectie bekend waarmee hij gaat toewerken naar het U18-EK 2020. In deze selectie zijn 4 HRC’ers opgenomen:

• Filemon Scholler
  • Joshua Kessler
  • Tim de Jong
  • Tim Michel

Heren, veel succes!

Oefenwedstrijd U18 op HRC

De U18 zal tegen België spelen op woensdag 26 februari. KO 20:00. De Belgische tegenstander zal op maandag t/m woensdag trainen op onze velden. Ook de Nederlandse selecties U16 & U20 zullen in die week (tevens voorjaarsvakantie) op ons complex komen trainen.

Europese kampioenschappen U18

De Europese Kampioenschappen U18 zullen, net als die van U20, van 11 t/m 19 april in Kalingrad (Rusland) gehouden worden. De eerste wedstrijd is op 12 april tegen Portugal.