HRC’ers in Nederland XV U20

Rugby Nederland

Marcello Melpignano, naast trainer van ons eerste ook hoofdcoach van Jong Oranje U20, maakte deze week de trainingsselectie van 39 spelers bekend waarmee hij gaat toewerken naar het U20-EK 2020. Maar liefst 10 (oud) HRC’ers behoren tot de trainingsselectie. Uiteindelijk gaat er een selectie van 26 jongens mee naar Portugal, waarvan er steeds 23 per wedstrijd geselecteerd mogen worden.

Het EK vindt plaats van 21 tot 29 maart en wordt gehouden in Coimbra (Portugal). Nederland zal op 22 maart haar eerste wedstrijd spelen tegen België.

Andere deelnemende landen aan het Rugby Europe Men XV U20 Championship 2020 zijn:

• Portugal
  • Spanje
  • Roemenië
  • Rusland
  • Tjechië
  • Polen

Gefeliciteerd en veel succes Wiebe, Luc, Joep, Tim, Sam, Lodi, Martijn, Timon, Hugo en Maxou ????