HRC’ers in definitieve selecties U18 & U20

Er zijn veel HRC’ers geselecteerd voor de Jong Oranje teams U20 en U18 die de komende periode gaan strijden om de Europese kampioenschappen!

U20

Op 30 maart vertrekt het team naar Coimbra, Portugal. Dit zijn hun wedstrijden:

• Roemenië 31 maart om 13:55 CET
  • Portugal 3 april om 17:55 CET
  • Rusland 6 april 15:55 CET

In de selectie van hoofd coach Zane Gardiner zijn maar liefst 5 HRC’ers opgenomen: Castor Magis, Luc Scholler, Maxou Zerdoun, Mike Mbaud en Renger van Eerten.

En er zijn ook nog eens 5 spelers die nu in het buitenland spelen, maar bij HRC opgegroeid zijn: Mink Scharink, Hugo Scholler, Tom Eerman, Lodi Buijs en Robin Weersma.

Ook bij de staff komen we bekenden van HRC tegen. Onze hoofdcoach Matt Roper is Assistant Coach en Marcello Melpignano is Team Manager.

U18

Bij Jong Oranje U18 zijn Jim Magis, Hugo Huurman en de broers Joran en Thiemo Hegie geselecteerd.

Zij vertrekken op 12 april naar Kalingrad, Rusland waar hun EK gehouden wordt. Op 14 april spelen zij hun eerste wedstrijd tegen Spanje. Andere deelnemende landen in hun poule zijn Georgië, Portugal, België, Duitsland, Rusland en Roemenië.

Allen gefeliciteerd met jullie selectie en heel veel succes gewenst!

EK selectie maart 2019 – Jong Oranje U18 (pdf)
EK selectie maart 2019 – Jong Oranje U20 (pdf)