HRC zijn we allemaal!

-   Benjamins

We zijn allemaal heel erg blij met en trots op ons nieuwe clubhuis, maar merken dat de nieuwe omgeving ook vraagt om gedragsregels op te volgen. Wij hebben de afgelopen zaterdagen geconstateerd dat met name de kinderen zich niet vanzelf aanpassen aan de nieuwe omgeving.

We doen daarom een dringend beroep op alle ouders om hun eigen kind en andere kinderen actief te begeleiden om zich netjes te gedragen op de club.

Dit houdt in:

• Noppenschoenen gaan beneden uit en worden niet op de trap of in het clubhuis gedragen;
  • Kinderen betreden het clubhuis via de binnentrap;
  • De lift is bedoeld voor mensen die minder mobiel zijn, niet voor onze jeugdleden. Er wordt niet gespeeld met de lift;
  • De gym beneden is niet bedoeld voor de jeugd.
  • Banken zijn om op de zitten, niet om op de staan. Van natte kleren wordt de bank ook nat, dus trek wat droogs aan als je daar wilt zitten;
  • Een clubhuis is net als thuis, je schreeuwt en rent er niet en er wordt niet met ballen gegooid.
  • We zijn een vereniging en dat betekent dat we met zijn allen de verantwoordelijkheid hebben om de club leuk te houden en het clubhuis netjes. Corrigeren hoort daarbij en we hebben jullie daar allemaal hard bij nodig!

HRC zijn we allemaal en we doen het samen!