HRC wint openingswedstrijd HRD

Na de openingsceremonie werd de wedstrijd tussen HRC en Het Nederlands Studenten XV gespeeld. Het werd een mooie pot waarbij de studenten zeer goed uit de startblokken kwamen. Tot 2 keer toen namen de studenten met een try de leiding. HRC kwam goed terug en won uiteindelijk met 12 – 17. En natuurlijk mag de streaker die halverwege de 2e helft over het veld ging niet onvermeld blijven.

Later op de avond speelden Cobham RFC tegen Kituro. Cobham won met 27-24. De finale morgen (KO 15:30) is dan ook tussen HRC en Cobham. Om 14:00 spelen de studenten tegen Kituro om de 3e plaats.