HRC Turven, Mini’s en Cubs actief bij Nederland – Polen

-   Cubs
HRC Turven, Mini's en Cubs in actie tijdens Nederland - Polen

Op zaterdag 3 maart was het zo ver: 32 HRC kinderen verzamelden zich op een koude winter middag in het stadion in Amsterdam om een bijzondere rol te vervullen tijdens de wedstrijd van het Nederlands rugby team tegen Polen. Het wedstrijdsecretariaat had georganiseerd dat de Mini’s en Cubs van HRC de ballenjongens voor de wedstrijd mocht leveren en de jongere HRC-ers vormden de erehaag bij het begin van de wedstrijd.

Allemaal mooi in HRC tenue met flink wat lagen thermokleding, stonden de jongens en meiden van HRC te trappelen om het veld te betreden. De ballenjongens en –meisjes droegen de vlaggen het veld op (waarbij een Poolse speler er net op tijd voor zorgde dat de juiste kleur boven kwam….!) en onder luid applaus kwamen alle spelers door de HRC erehaag het veld op. De wedstrijd werd door alle HRC-ers en ouders met interesse gevolgd en leverde een mooie winst voor Nederland op. HRC werd na afloop bedankt voor het leveren van zoveel enthousiaste kinderen. De kinderen konden na afloop hun helden uit het Nederlands team op het veld ontmoeten voor een selfie of handtekening.

Mooi om als club op pad te gaan met kinderen van verschillende categorieën die HRC vertegenwoordigen en het plezier van de club en de sport samen uitdragen! En wie weet staat een aantal van deze kinderen over een x-aantal jaar zelf wel in dat stadion, aangemoedigd door weer een nieuwe generatie HRC-ers!