HRC trip naar Newcastle

Afgelopen weekend was het zo ver. Fantastisch rugby weekeinde, uitstekend geregeld door Dennis en Marnix.

Vanuit het Rokerhotel en nabije airbnb in Sunderland, op naar de eerste wedstrijd tussen La Rochelle en Clermont. Eerst een bodem leggen bij Indiaas restaurant Vujon – starters, butterchicken, dhaal, lamb rogan josh en vier bier. Heerlijk eten. De rest van de avond heeft heel Newcastle van het eten mee kunnen genieten.

Floris en een paar al naar het stadion, St James’s Park, om Zeno Kieft en zijn team binnen te zingen. Uiteindelijk met 23 man in boeven pack, geel zwart gestreept, als een zwerm bijen, op de eerste rij. Super wedstrijd, waarbij Zeno met een assist, twee goede rushes en een tackle een prima invalsbeurt leverde. Broer trots, heel HRC trots, Zeno, klasse jongen!!
Jammer genoeg, wel net verloren. Na een paar selfies met Dalaglio, O’Driscol en Laidlaw, op naar een echte pub de Strawberry. Twee uurtjes zingen met de met Leinster meegereisde Iersesupporters. Alle anthems van de Six Nations, wild rover, lady in red en jaegerbombs hic.

De volgende ochtend na een full English (GJ een kwart English) klaar voor een potje touch op het strand. Anderhalf uur top rugby, waarbij vooral Bram er goed uitzag en Wesley zijn vinger uit de kom had.

Na een korte douche en een bloody mary, om 12uur terug naar Newcastle en Thai Street Food, en meer bier. Tweede wedstrijd tussen Leinster en Saracens. Leinster had het publiek mee en een goede start. Maar Saracens, Billy Vunipola en de winst. Ook laatste Europese tackle van legende Schalk Burger gezien.
Daarna via mislukte poging in een blue oysterbar, naar Wesley luisteren in een Karaoke tent. Samen met GJ, WHAM.

Volgend jaar volgt er weer een trip naar Marseille. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden bij Dennis Peijs en Marnix Zwijns.