HRC start met Sponsorkliks

Uiteraard willen we onze leden vragen om zoveel mogelijk producten bij onze sponsoren te kopen. Voor al je outdoor spullen ga je naar Huna op het Regentesseplein, je borrelhappen haal je bij Gransjean enzovoorts.

In deze tijd is het echter ook gebruikelijk dat je het een en ander via internet bestelt. Daar kan HRC echter nu ook financieel van profiteren door het platform van Sponsorkliks.

Hoe werkt het?

HRC staat ingeschreven bij Sponsorkliks en wanneer je iets bestelt via dat platform, dan gaat er een percentage van je aankoop naar HRC. De prijs van het product is niet hoger dan dat deze in een normale webshop zou zijn, dus het kost jou niets extra’s!

Sponsorkliks werkt onder andere samen met:

• Bol.com
  • Coolblue
  • Booking.com
  • Greetz.nl
  • En nog veel meer!

Dus surf snel naar de HRC pagina van Sponsorkliks, koop iets online en laat HRC profiteren!