Spullen voor HRC bestellen?

  -   Nieuws
HRC Logo
Er is een vaste route voor het bestellen van spullen voor, met of via HRC: Sofie Beeken!

Beste leden en ouders van leden,

Door de sponsorcommissie wordt er voortdurend hard gewerkt om voor de lange termijn betrouwbare en betaalbare relaties met sponsoren op te bouwen.

Nu is sponsoring meer dan welkom, maar sponsoren krijgen voor hun steun aan onze mooie club ook wat terug. Om in de gaten te houden dat HRC – zoals het een rugbyer betaamt – pal staat voor gemaakte afspraken, is het nodig dat iedereen binnen de club vasthoudt aan de navolgende werkwijze.

Neem i.g.v. bestellingen voor

  • alles met het HRC logo,
  • alles waar de naam van de club op komt,
  • alles in de clubkleuren,
  • en/of alles dat met HRC verbonden is, in naam van HRC wordt uitgegeven en/of wordt verspreid (bijv. voor trips, vrije tijd, een extraatje voor een team etc.)

standaard eerst contact op met Sofie Beeken. Zij onderhoudt de leveranciers en/of sponsoren en bekijkt of er afspraken liggen wat betreft hetgeen jij in gedachten hebt. Sofie kan je bereiken via sofie.beeken@haagscherugbyclub.nl of via 06 42284501.

Bijkomend voordeel voor HRC is dat we zo de huisstijl beter kunnen bewaken. Maar ook voor jou heeft deze werkwijze voordeel. Er zit veel kennis bij Sofie en onze sponsoren, zodat je het wiel niet zelf opnieuw hoeft uit te vinden. Prijstechnisch en qua overige inkoop- en leveringsvoorwaarden kan je soms ook mooi liften op het volumevoordeel van een grotere partij. En, ook niet onbelangrijk, je steunt de club bij het aanschaffen van HRC spullen.

Vriendelijke en Ovale groeten,
Sponsor Commissie

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement