HRC’ers in Jong Oranje U20 selectie

Het Europees Kampioenschap U20 wordt gehouden in Coimbra, Portugal. Maar liefst 4 spelers van HRC zijn geselecteerd en samen met 3 oud-jeugdspelers die inmiddels in het buitenland spelen, is onze vertegenwoordiging in de U20 selectie groot!

Jong Oranje speelt op 8, 11 en 14 april. Deze wedstrijden zijn live te volgen via RugbyEurope.tv.

HRC wenst Jong Oranje en in het bijzonder natuurlijk onze HRC’ers Renger Mark van Eerten, Hugo Scholler, Lorenzo Groos, Robin Weersma en oud-HRC’ers Lodi Buijs, Jasey van Kampen en Siem Noorman heel veel succes!