HRC prominent aanwezig tijdens Autumns

Na een schitterende zomer wou het maar geen herfst worden. Op zich niet erg, want hoe lekker zijn zomerse temperaturen šŸ˜‰ Maar ja, elke rugbyer wordt wel een beetje blij van de herfst. Al was het maar om de Autumns.

Gelukkig sloeg het weer net op tijd om, dus de mooie wedstrijden tussen de toplanden van het Noordelijk en het Zuidelijk halfrond staan weer op het programma. Vele Haagsche rugbyers trekken dan ook de landsgrenzen over om mooie wedstrijden te bekijken. Je komt ze overal tegen; Stade France, Stade Pierre Mauroy, Twickenham, Murrayfield, Millennium Stadium en natuurlijk Lansdowne Road. Wat dacht je van de wedstrijd Ierland – All Blacks; HRC was prominent in beeld!

Wellicht dus tot ziens komend weekend ergens in Europa langs de velden of op 1 december in Londen bij de wedstrijd tussen de Barbarians en Argentiniƫ!