Terugblik op HRC nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdagmiddag, direct na de enerverende wedstrijd van het eerste tegen ’t Gooi, konden we elkaar dan eindelijk in een barstensvol clubhuis, officieel gelukkig nieuwjaar wensen. OK, 3 Koningen was al eventjes geleden, dus onze toast was dan ook vooral op een gelukkige voortzetting van het jaar!

Voorzitter Roderik Bolle keek in zijn speech vooral vooruit naar de komende maanden. De periode dat we zelf ons clubhuis zullen moeten afmaken nu de bouwer bezig is met de laatste werkzaamheden. Een oproep aan iedereen om zich vooral aan te melden bij de bouwcommissie als je kan helpen. Echt, elke hulp is welkom. Schroom dus niet!

Natuurlijk passeerden de revue de uitstekende resultaten op het veld van oa het eerste, het eerder die middag getekende contract met Villa Bloom, de BuitenSchoolse Opvang die vanaf komende 1 juni binnen ons clubgebouw worden ondernomen, Q’s onze pachter, de fitness en fysio en natuurlijk de cheque die eerder deze dag is uitgereikt met de opbrengsten van De Grote Clubactie. Wat een mooi resultaat, ‚ā¨10.091,40!

Het woord werd vervolgens gegeven aan Manuela Pieterse – May die de eerste speldjes uitreikte aan alle spelers van het eerste 100 of meer wedstrijden voor HRC 1 hebben gespeeld. Een mooie lijst namen die we binnenkort op de site zullen zetten. De HRC Legacy!

Floris Kieft heeft namens Alexander Barendregt het shirt dat hij heeft gedragen tijdens een van zijn wedstrijden voor het Nieuw Zeelandse RFC Wellington, dat uitkomt in de hoogste nationale competitie, de club aangeboden. Het zal een mooie plekje krijgen in ons nieuwe onderkomen. Alexander, the Rhino, heeft heel veel jaren voor HRC gespeeld.

Afsluitend, 2019 wordt een memorabel jaar voor HRC. Het jaar waarin we na ruim een jaar kamperen in ons oude clubhuis, eindelijk ons schitterende nieuwe onderkomen zullen gaan betrekken. De officieel opening staat voor de HRD, een mooi moment om naar uit te kijken!