Beste HRC’ers,

We kunnen er niet omheen, het Coronavirus blijft de komende tijd bij ons. Maar uiteraard kunnen wij wel stappen ondernemen om elkaar veilig en gezond te houden. Voor het carpoolen naar uitwedstrijden worden mondkapjes bijvoorbeeld dringend aangeraden.

Met het oog daarop hebben de dames van HRC Xtreme een ontwerp gemaakt in hun signature print (roze/panter). Het is een limmited edition, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Voor informatie kunt je terecht bij Tara Faaij, tfaaij@yahoo.com of +31623851910.

Optie twee wordt verzorgd door Hans Siemens, bij velen bekend. Dit is een grotere oplage in HRC kleuren met logo. Deze twee-laags mondkapjes zijn wasbaar en daardoor ook herbruikbaar, dus ook nog duurzaam en beter voor het milieu. De buitenzijde is van polyester en het kapje heeft een katoenen binnenzijde. One size fits all.

Aangezien het clubhuis komende tijd gesloten is zullen de reserveringen en de betalingen
– voor de GTBM verlopen via Saskia Schinck (minis@haagscherugbyclub.nl),
– voor de CJC pakt Melcher de Bosch Kemper het op (voorzittercjc@haagscherugbyclub.nl)
– en senioren, oud-leden en externen kunnen terecht bij Wouter Prins per app aan 0612702325).

Zodra het clubhuis weer open is, zullen de HRC mondkapjes ook achter de bar te verkrijgen zijn.