HRC Mondkapjes binnenkort beschikbaar!

Mondkapjes zijn niet meer weg te denken in het huidige straatbeeld. In het OV, in winkel, op school, je ziet ze overal. Daarom kun je over circa half oktober originele HRC-mondkapjes kopen! De kosten liggen op 7,50 euro per stuk.

In de deze Corona tijd is het HRC mondkapje echt een must have! De twee-laagse mondkapjes zijn wasbaar en daardoor ook herbruikbaar, dus ook nog duurzaam voor het milieu. De buitenzijde is van polyester en het heeft een katoenen binnenzijde. One size fits all.

Aangezien het clubhuis komende tijd gesloten is zullen de reserveringen en de betalingen voor de GTBM verlopen via Saskia Schinck, de CJC pakt Melcher de Bosch Kemper op en senioren, oud-leden en externen kunnen terecht bij Wouter Prins (0612702325). Zodra het clubhuis weer open is, zullen de mondkapjes ook achter de bar te verkrijgen zijn.