HRC-kleding en -winkel

  -   Nieuws
Turven on tour
Soms loopt het net even anders dan verwacht

In goed overleg zijn Rugbymagazijn en HRC overeengekomen onze samenwerking vroegtijdig te beëindigen per 30 september’23, in plaats van aan het einde van dit seizoen.

Zoals eerder aangegeven is de keuze voor een nieuwe shirtleverancier een seizoen uitgesteld en zullen we dit seizoen zoveel mogelijk overgenomen/bestaande voorraden verkopen.

Daarnaast heeft RugbyMagazijn eerder aangegeven dat ze geen nieuwe Canterbury HRC artikelen meer kan verkopen en is dus afgesproken dat HRC de benodigde artikelen bij Canterbury direct inkoopt op aanvraag van de leden.

Het bovenstaande verklaart de beslissing om de samenwerking vroegtijdig te bedindigen. Het is voor RugbyMagazijn niet langer haalbaar om het winkeltje open te houden.

Graag willen we Cees, Monique en Kevin bedanken voor hun inzet. We wensen ze veel succes in de toekomst en online kan iedereen natuurlijk nog steeds rugby artikelen bij RugbyMagazijn bestellen.

Wat betekent dit voor u?

HRC zal dit seizoen zelf het winkeltje beheren. Hier zullen de overgenomen voorraden van Canterbury en RugbyMagazijn verkocht worden. Indien bepaalde artikelen niet voorradig zijn, kunt u op HRC Marktplaats kijken of kan geprobeerd worden het gewenste artikel nieuw te bestellen via/in het winkeltje.

De nieuwe openingstijden van het HRC winkeltje zijn vanaf zaterdag 30 september 2023:

  • dinsdag: 17.30 – 19.30 uur
  • woensdag: 17.30 – 19.30 uur
  • zaterdag: 10.00 – 12.00 uur

Wat blijft (zie ook dit artikel) is dat alle bestellingen van HRC gerelateerde kleding/merchandising via Sofie Beeken lopen. U kunt haar bereiken via sofie.beeken@haagscherugbyclub.nl of via 06 42284501. Mocht u willen helpen in het winkeltje, dan hoort Sofie dat uiteraard ook graag!

We beseffen dat het niet voorradig zijn van alle rugby-artikelen geen ideale situatie is. Met het voornemen om volgend seizoen een nieuwe kledingleverancier te hebben en de doelstelling van HRC om verspilling tegen te gaan, is dit echter de meest passende oplossing. Wij vragen iedereen om begrip hiervoor.

Namens het HRC bestuur,

Sebastiaan ten Hagen
Voorzitter

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement