HRC kleding/merchandise bestellen of het logo gebruiken?

Wijziging vanaf 12 juni a.s.: er is een vaste, betrouwbare leverancier gevonden met een mooi (rugby) assortiment en er komt weer een winkeltje op de club!

Beste leden en ouders van leden,

De afgelopen periode is er door de sponsor commissie hard gewerkt om voor de lange termijn een betrouwbare en betaalbare relatie op te bouwen met een partij die HRC kan bedienen bij de groeiende vraag naar HRC kleding, kleding voor special HRC-events (zoals bijvoorbeeld trips), andere rugby benodigdheden en HRC merchandise.

Bijkomend voordeel is dat één partij ook de mogelijkheid geeft om de huisstijl beter te bewaken. Daarbij maakt een eenduidig en eenvoudig bestelproces het leven zo stuk eenvoudiger, omdat niet iedereen telkens het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Prijstechnisch en qua overige inkoop- en leveringsvoorwaarden (de afgelopen maanden hebben nog eens duidelijk gemaakt dat productieketens kwetsbaar zijn en het leveren van spullen op korte termijn een enorme uitdaging kan opleveren) is het natuurlijk mooi om mee te kunnen liften op het volumevoordeel van een grotere partij.

De sponsor commissie is blij in het Rugbymagazijn van “onze” Kevin Krieger en zijn vader Cees, zo’n partner te hebben gevonden!

Het Rugbymagazijn opent daarbij binnenkort ook weer een fysieke winkel in ons clubhuis. Daarnaast bieden ze in hun webshop een keur aan rugby spullen.

Vanaf 12 juni a.s. lopen alle bestellingen voor kleding en andere zaken met het HRC logo en alle kleding die met HRC verbonden is (bijv. voor trips, vrije tijd, etc.) dus standaard via Het Rugbymagazijn en is het niet meer de bedoeling dat spullen met ons logo via een ander kanaal worden besteld. De HRC contactpersoon en aanspreekpunt voor alle bestellingen en vragen is Sofie Beeken. Zij onderhoud de relatie met Het Rugbymagazijn. Sofie kan je bereiken via sofie.beeken@haagscherugbyclub.nl of via 06 42284501.

Uiteraard nodigen we iedereen van harte uit om snel de nieuwe winkel op de club te bezoeken (de verwachte opening is medio juni). Wij hopen op deze manier een mooi (en groeiend) aanbod HRC spullen te kunnen bieden van goede kwaliteit, die op tijd geleverd worden, tegen een eerlijke prijs. Daarnaast steun je de club natuurlijk ook bij het aanschaffen van HRC spullen, dus leef je uit !

Vriendelijke en Ovale groeten,
Sponsor Commissie