HRC kiest voor Innova Energie

HRC en Innova Energie werken minimaal de komende 3 jaren met elkaar samen. Afgelopen vrijdag is het contract namens HRC door Roderik Bolle en Floris van de Velde met Max Devilee (Innova Energie) getekend.

Met Innova Energie heeft HRC niet alleen financieel gezien de beste aanbieding gekregen, ze zullen ons ook bijstaan met het verder vergroenen. We gaan immers met ons nieuwe clubhuis van het gas af en er liggen 200 zonnecollectoren op ons dak die als het goed is zo’n 60.000 kWh, de helft van ons ingecalculeerde toekomstige verbruik, zullen gaan opwekken.

Helaas kunnen we dit niet allemaal zelf verbruiken, de meeste stroom gebruiken we immers gedurende de winterse periode, terwijl we de meeste stroom opwekken tijdens de zomermaanden. Een groot deel zullen we dus terugleveren aan het net. De stroom die we van het net pakken zal 100% groen zijn.

Deze week wordt ons nieuwe clubhuis gekoppeld aan het electriciteitsnet door Stedin zodat we weer flink meters kunnen maken met het afbouwen van ons clubhuis.