HRC Jeugd Lustrumdag

  -   Benjamins
jeugd lustrumdag
Wat een feestje was dit!

Om 13.00 verzamelden de Guppen en de Turven voor hun Lustrum. Ze kregen hun “stempelkaarten” uitgereikt vergezeld van de opdracht om alle vakjes afgetekend te krijgen. Hoe? Door op alle stations de spelletjes en oefeningen tot een goed einde te brengen. En dus werd er fanatiek touwgetrokken, ingewikkeld gevoetbald met rugbyballen, geanemariekoekoekt met twee boys van de selectie en nog veel meer. Voor de dorstige kelen was tussendoor een glas limonade/guppenbier en na afloop was er voor iedereen broodje worst en een diploma.

Om 15 uur maakten onze jongste rugbyers plaats voor de Benjamins en de Mini’s en werden de intensiteit en de structuur van de spellen wat opgevoerd. Ook onze BM lieten er geen gras over groeien en completeerde alle spellen/taken met verve, dus ook daar brood met worst, diploma’s en tevreden gezichten na afloop.

Het was een heerlijke dag. Dank gaat uit naar iedereen die zich hier voor heeft ingezet en dan in het bijzonder naar het organisatie committee, de trainers en de nimmer verzakende heren van HRC 3.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement