HRC is rookvrij

Zoals tijdens de ALV op 15 december 2017 is aangekondigd, helpt HRC mee aan een rookvrije generatie.

De Hartstichting heeft zich ten doel gesteld dat het vanzelfsprekend moet zijn dat kinderen opgroeien in een rookvrije omgeving, zonder de verleiding van glimmende pakjes en toegevoegde smaakjes aan sigaretten en met goede voorbeelden om zich heen. HRC omarmt dit initiatief!

Roken in het clubhuis was natuurlijk al veel langer verboden, maar roken is nu ook niet meer toegestaan langs de velden en op het terras. Er zullen de komende periode een groot aantal bordjes opgehangen worden bij de velden om (ouders van) leden en onze gasten te helpen herinneren dat roken echt niet gewenst is op en rond de velden. Ook in het clubhuis komen posters te hangen. Als ons nieuwe clubhuis klaar is, zal er buiten in de hoek op het balkon een aparte rookruimte worden ingericht.

Alleen bij de gele rookpaal is roken nu nog toegestaan. Gelieve onze leden en gasten hier op aan te spreken.

Bedankt!
Namens onze Guppen, Turven, Benjamins, Mini’s, Colts, Junioren, Colts en hun gasten!