HRC is rookvrij

Sinds 1 januari is HRC 2019 rookvrij! Dit verbod geldt ALTIJD! Niet alleen ’s avonds tijdens trainingen of in het weekend bij wedstrijden, ook overdag door de week. Immers. onze faciliteiten worden ook door de kinderen van de BSO gebruikt.

De Hartstichting heeft zich ten doel gesteld dat het vanzelfsprekend moet zijn dat kinderen opgroeien in een rookvrije omgeving, zonder de verleiding van glimmende pakjes en toegevoegde smaakjes aan sigaretten en met goede voorbeelden om zich heen. HRC omarmt dit initiatief!

Roken in het clubhuis was natuurlijk al veel langer verboden, maar roken is dus ook niet meer toegestaan langs de velden, op het balkon en op het terras.

Er hingen al bordjes bij de poort en langs de velden, maar toch is niet iedereen zich bewust van het rookverbod! De komende periode zal er een groot aantal extra bordjes opgehangen worden zodat iedereen weet dat HRC rookvrij is.

Waar dan wel roken?

Alleen bij de rookpaal buiten bij de poort is roken nu nog toegestaan. Dit is ook niet ideaal omdat onze leden en gasten via de poort binnenkomen. Er zal dan ook snel een nieuwe rookplek gecreëerd worden.

Mocht je iemand aantreffen die het rookverbod negeert, gelieve hem of haar hier op aan te spreken.

Bedankt!
Namens al onze Guppen, Turven, Benjamins, Mini’s, Colts, Junioren, Colts en hun gasten!