HRC GTBM jeugd moedigt Oranje dames aan

-   Benjamins

Op zaterdag 9 maart speelden de Oranje Dames XV de halve finale van de Championship Poule tegen Duitsland in het stadion in Amsterdam.

GTBM wedstrijdsecretaris Boudewijn had geregeld dat de HRC jeugd daarbij een speciale rol kreeg. Circa 50 turven, benjamins en mini’s verzamelden zich op een storm- en regenachtige zaterdag middag in het stadion om hand in hand met de dames, trots in HRC tenue, het veld mee op te lopen voor de wedstrijd.

Nadat ze zij aan zij met de spelers de volksliederen hoorden spelen, gingen ze juichend voor de Oranje dames het veld weer af, om vanaf de tribune een mooie wedstrijd te zien. De dames wonnen met 46-17 tegen Duitsland en zullen op 30 maart de finale spelen tegen Spanje in Madrid.